UW PERSOONLIJKE ONLINE OMGEVING

Zodra u gebruikt maakt van de telefoonservice van Officion beschikt uw bedrijf direct over een eigen webomgeving waar u, op een voor u geschikt moment, alle ontvangen berichten kunt bekijken en afhandelen. Ook is het mogelijk om berichten van collega's te lezen en hierop een reactie te geven.

Uw ontvangt desgewenst meerdere malen per dag een e-mail als er sprake is van openstaande berichten.

Om naar uw persoonlijke omgeving te gaan, kunt u hieronder inloggen door op onderstaande button te klikken.

Uw wachtwoord vergeten? Geen probleem! Neem even contact op met Officion.

log in

Tijden veranderen...

Tijd voor Officion. Altijd bereikbaar voor uw klanten, zonder zorgen van een eigen receptie of telefoniste.

Lees verder ›

U ziet het niet meer zitten?

Laat Officion u helpen. Flexibel en gemotiveerd bieden wij u ondersteuning op de momenten dat u dat nodig heeft.

Lees verder ›

Administratieprobleem?

Loopt u achter en stapelt het werk zich op? Wij nemen het u uit handen.

Lees verder ›

Secretariele ondersteuning

Secretaresseservice: Toegewijd en veelzijdig
Een goed functionerend officemanagement is onontbeerlijk voor uw organisatie. Een professioneel secretariaat zorgt voor adequate afhandeling van alle binnenkomende post en e-mail. Ook handelt het uiteenlopende administratieve werkzaamheden vakkundig af en organiseert en passant duizend-en-één andere dingen: van passende catering tot succesvolle productdemonstraties. Kortom: een toegewijd secretariaat vormt een knooppunt binnen uw organisatie.
Officion neemt graag de secretaressetaken van uw organisatie voor haar rekening. Officion heeft op dit gebied een jarenlange ervaring: inwerken is dus niet nodig!

Kopiëren, printen en postbehandeling
Wij verzorgen al uw kopieerwerk, gesorteerd, gebundeld of ingebonden. Ook het verwerken van printopdrachten is mogelijk. Daarnaast ontvangen en beantwoorden wij uw e-mail en dragen wij zorg voor een juiste en tijdige verzending van al uw overige uitgaande post.

Corresponderen
Conform uw huisstijl werken wij brieven en offertes uit van concept tot geaccordeerde versie. Ook rapporten en bedrijfsdocumentatie worden uitstekend verzorgd aangeleverd, desgevraagd inclusief controle op stijl, grammatica en spelling.

Administreren
Wij verzorgen diverse backoffice werkzaamheden op afstand. Dit gebeurt op nauwkeurige wijze door middel van vakkundige opmaak en een adequate follow-up! Na verzending bewaken wij de geldigheidstermijn. Ook uw debiteuren- en crediteurenadministratie is bij ons in goede handen.